Sinds 2013….Een nieuwe Pipowagen voor de VERHUUR.

In 2012 kregen wij nieuwe gasten op onze Boerencamping “Fûgelfrij”met een pasgekochte Pipowagen die ze zelf hebben afgebouwd, geschilderd en ingericht. Het was een lust voor het oog dit te zien “groeien”. Vele klanten die het winkeltje bezoeken en gasten die bij ons kamperen vroegen of deze van ons was en eventueel te huur…

En zo begonnen de plannen en ideeën te ontstaan en zijn we ons gaan verdiepen in de wereld van de Pipowagens. En dat is al een reis op zich en hebben we het besluit genomen om dit te realiseren in werkelijkheid.

We hebben gekozen voor een hele ruime wagen. De foto's hieronder geven het juiste beeld van de binnen en buitenkant...dit is de plek geworden waar de Pipowagen is geplaatst en zo is de inrichting geworden. Alle gasten zijn tot heden verrast en zeer enthousiast over de ruimte en gezellige inrichting.

De afmeting van de wagen: 7.50m x 2.85m. Terras: 1.50m x 2.85m.

In de wagen: 2 bedsteden: 1.40m x 2.00m en 1.25m x 2.00m. Een gezellige zithoek met Radio/CD speler, Televisie, Eethoek, Toilet, Keuken, Koffiezetapparaat, Toilet, etc.

Douchen kunt U in Toilet/Douchegebouw van de camping.

Wij zorgen voor opgemaakte bedden , badhanddoeken, washandjes,handdoeken, keukendoeken en doekjes. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. En U heeft minder bagage mee te nemen….

We vragen bij aankomst een borg van 50 Euro bij en deze kunt U terug ontvangen als deze prachtige wagen naar onze wens wordt onderhouden en schoon wordt achtergelaten. Wij zorgen voor de schoonmaakartikelen/middelen. Bij vertrek geven wij U de borg weer terug tenzij U graag wilt dat wij de wagen schoonmaken.

Tarieven

Vrijdag t/m Maandag € 195,00 ( 3 nachten )

Maandag t/m Vrijdag € 260,00 ( 4 nachten )

Weekprijs € 440,00 ( vrijdag t/m vrijdag of maandag t/m maandag )

Deze prijzen zijn voor 2 personen inclusief alle faciliteiten en toeristenbelasting.

Voor meerdere personen:

Kinderen 2 t/m 11 jaar € 3,50 p.p.p.n. ( inclusief toeristenbelasting )

Jongeren/Volwassenen € 5,00 p.p.p.n. ( “ “ )

Huisdieren zijn niet toegestaan, en er mag niet gerookt worden in de wagen... zo kan iedereen genieten van dit Woonwagenplezier!

Verhuur

Op de dag van aankomst is de Pipowagen vanaf 14.00 tot uw beschikking .Op de dag van vertrek heeft U de beschikking tot uiterlijk 11.00 uur.

Het is werkelijk een prachtige wagen die je een “goed gevoel”geeft….mooi, ruim,romantisch, praktisch en gezellig. Net dat “beetje meer”dat kamperen (bij de boer) …middenin de natuur tussen weiland en water….bijzonder maakt.

U bent van Harte Welkom!

En heeft U nog vragen….of wilt U reserveren…bellen!Rust en ruimte... in een landelijke omgeving...


En een eigen heerlijk terras...


met een prachtig uitzicht...


Hier wat plaatjes hoe het binnenin er uit ziet...
En na veel plezier en vertier is het heerlijk slapen...
Van Harte Welkom om deze ervaring te beleven...