Het boerderijwinkeltje van de familie Ykema heeft een gezellige sfeer. Het is klein maar ondanks dat een verscheidenheid aan diverse Biologische produkten. De meeste produkten komen uit de omgeving of via de Zaai-ster, biologische groothandel uit Leek.

Het gehele seizoen kunt u broodjes (diverse) en croissants bestellen voor bij uw ontbijt of lunch. Ook eigen gebakken kruidkoek of boerencake is een traktatie bij een bakje koffie of thee. Verder zijn er diverse soorten bier, wijn, kaas, sappen, siropen, jam, honing, bakmixen, chocola en zuivelprodukten te verkrijgen (en nog veel meer).

Een paar jaar geleden heeft het boerderijwinkeltje een ware metamorfose ondergaan. De ruimte is hetzelfde gebleven maar alles wat donker was is licht geworden en de wandkasten en de lagere meubelen zijn van prachtig steigerhout gemaakt. Er is hierdoor meer ruimte gecreëerd en is ook een uitgebreider assortiment Biologische producten ontstaan. De moeite waard om dit te bekijken. U bent van Harte Welkom!In het voorjaar / zomerperiode hebben we bovendien:

  • Div. soorten ijs
  • Verse schapenkaas
  • Diverse kadopakketten/relatiegeschenken

In de feestmaanden is het dan tijd voor kerstpakketten:Openingstijden winkel Fûgelfrij:

Van April t/m Oktober:
Ma. t/m Do.: 8:30 - 11:00
Vr. en Za.: 8:30 - 17:00

Van November t/m Maart:
Vr. en Za.: 8:30 - 17:00

En is ons winkeltje dicht... onze heerlijke, verse, biologische eieren zijn altijd verkrijgbaar in onze Eicel. (deze is gevestigd op het parkeerterrein van de camping)